Alle koetsen verkrijgbaar tegen de beste prijs!

Koetsen & Rijtuigen

 

 

Recreatie

Marathon

Pony

Sulky

Sport marathon

Victoria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2011 www.koetsenverkoop.be   Sleutelstraat 1 - 8691 Alveringem  0474/44.00.36                        Algemene voorwaarden

 

Africhten

 

Wij kunnen voor u uw paard of pony volledig opleren naargelang uw wensen.

Dit kan gaan van veulentraining, tot het werk in de lange leidsels, het rijden in de koets of onder zadel, gewenning aan externe factoren, ...
 
U kunt erop rekenen dat ieder paard opgeleerd wordt op het tempo dat voor hem of haar geschikt is, zonder alles te overhaasten of te forceren met de bijhorende gevolgen. Maar toch ook op een tempo waardoor we een mooie vooruitgang kunnen boeken die het paard lang bijblijft.
 
Alles verloopt volgens uw wensen en mag onder uw toezicht gebeuren als u dit wenst. De paarden kunnen bij ons blijven gedurende de opleiding of mogen iedere training gebracht worden, dit is wederom uw keuze.
Uiteraard kan de inhoud van een pakket aangepast worden in samenspraak met de eigenaar maar deze dienen persoonlijk bekeken te worden en zijn moeilijk op te sommen.
 
Uw paard komt bij ons terecht in een omgeving waar hij behandeld word als een paard van de onze, en niet zomaar als een paard waar geld mee te verdienen valt ...
Het paard krijgt de verzorging die hij nodig heeft, en de aandacht die hij nodig heeft. U kunt er dan ook vanop aangaan dat wij uw paard de training en opleiding geven die voor hem geschikt is.
 

 

Onze website staat nog niet volledig op punt. Hierdoor werken bepaalde links nog niet.

Onze excuses hiervoor.

Indien u graag wat meer info had gehad over het opleren van uw paard of pony, mail of bel ons dan, en we bezorgen u alle informatie.

 

info@koetsenverkoop.be

0474/44.00.36